Benefiet avond

Elk jaar organiseren wij onze benefiet avond. Deze avond is de ideale gelegenheid om onze VZW te steunen en om volop te genieten van het eten en de verschillende acts en optredens die van deze avond elk jaar opnieuw een groot succes maken. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de bijdrages van onze sponsors kunnen we een groot deel van de inkomsten van deze avond inzetten voor de ondersteuning van onze projecten.

In 2020 mogen we voor de negende keer op een rij deze prachtige avond organiseren. Een avond van hoop, van menselijke hulp en van grote solidariteit.

 

De weg die we inmiddels samen hebben afgelegd, is ongelooflijk de moeite waard.

Bedankt!

Foto's benefiet 2020

GETUIGENISSEN

“ Via deze weg hadden wij jou heel graag willen bedanken voor de uitnodiging tot het benefiet evenement van de VZW Josephine gisterenavond! We waren ontzettend onder de indruk van de projecten en de toch pakkende getuigenissen van de geholpen kindjes. 

 

Het was ontzettend fijn om te connecteren met enkele van onze collega’s en hun partners en daarbij ook te kunnen bijdragen tot de VZW haar activiteiten op een ontzettend aangename manier. ” 

—  Katarina & Tim

Foto's benefiet 2019

Onze missie

Vzw Joséphine heeft als voornaamste
sociale doelstelling ouders, naaste familieleden en kinderen, die getroffen zijn door een zware en lang aanslepende ziekte of aandoening,
financieel, moreel en maatschappelijk bij te staan in de behandeling van deze ziekte.

© 2020 by vzw Joséphine