Over onze vzw

De vzw Joséphine heeft als voornaamste sociale doelstelling “ouders of naaste familieleden met minderjarige kinderen, die getroffen zijn door een zware en lang aanslepende ziekte of aandoening, financieel, moreel en maatschappelijk bij te staan in de behandeling van deze ziekte of aandoening, alsook instellingen en verenigingen van welke aard of oorsprong ook, die zich voor ditzelfde doel inzetten, hierin financieel te ondersteunen.

 

Via onze benefit avond maar ook via giften van verenigingen en particulieren, zamelen we geld in om families wiens kind getroffen is door een ernstige, langdurige ziekte, of verenigingen die zich daarvoor inzetten, financieel, materieel en ook moreel te helpen.

Alle interne werkingskosten worden gedragen door de bestuursleden zodat giften en bijdrages integraal naar onze projecten gaan.

Tevens zijn wij zeer verheugd jullie te melden dat Koen Diegenant en echtgenote Karla Rodts vanaf heden deel uitmaken van ons bestuur.  Welkom Koen & Karla!

Ons statuut

Op 27 oktober 2011 werd de vzw Joséphine opgericht.

 

De huidige leden zijn:

  • Van Meerbeeck Koen, voorzitter

  • Asselbergh Sven, ondervoorzitter

  • De Munck Micheline, penningmeester-secretaris

  • Coppens Sabine

  • Mathues Frank

KBO nr. 0843.923.358

Rekening BE40 0016 5260 5063

Adres : Washuisstraat 18 bus 1.5 - 1000 Brussel

Onze missie

Vzw Joséphine heeft als voornaamste
sociale doelstelling ouders, naaste familieleden en kinderen, die getroffen zijn door een zware en lang aanslepende ziekte of aandoening,
financieel, moreel en maatschappelijk bij te staan in de behandeling van deze ziekte.

© 2020 by vzw Joséphine